Välimeren uunimakkara

25.4.2010
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimeren uunimakkara

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti lenkkimakkaraa (500g)
2 0,25 kesäkurpitsaa
3 2 tomaattia
4 1 tl provencale-yrttiseosta
5 1 rkl oliiviöljyä
6 1 valkosipulinkynsi
7 1 dl mozzarellajuustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 51 g
Proteiinia 15 g 61 g
Rasvaa 28 g 114 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 540 6158
Energiaa kcal 368 1472

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista makkaroista kuoret ja leikkaa päälle viiltoja noin sentin välein. Aseta makkarat uunivuokaan.Halkaise kesäkurpitsapala ja leikkaa ohuiksi puolikuun muotoisiksi viipaleiksi. Halkaise tomaatit ja leikkaa samoin. Paina makkaraviiltoihin vuorotellen tomaattia ja kesäkurpitsaa.Sekoita öljyn joukkoon yrttiseos ja puristettu valkosipulinkynsi. Sivele mausteöljy makkaran pinnalle. Ripottele päälle juustoraastetta. Kypsennä makkaraa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.Läpötila 225 astetta, 20 min.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5