Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Välimeren tapenade

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 dl
Mustia kivettömiä kalamata-oliiveja
1 dl
Pilkottuja aurinkokuivattuja tomaatteja
2 rkl
Kapriksia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
3 rkl
Aurinkokuivattujen tomaattien öljyä
1 rkl
Hienonnettua persiljaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kaikki ainekset teholeikkuriin ja aja karkeaksi tahnaksi. Tahna sopii hyvin levitteeksi, pastan joukkoon, broilerin tai kalan päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

152

637

15,0 g

1,5 g

2,8 g

2,8 g

1,5 g

1,0 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

2 rkl Kapriksia,

Valkosipulinkynsi,

1 rkl Hienonnettua persiljaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli