Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Välimeren pasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Välimeren kasvispastassa maistuu paahdettu paprika, valkosipuli, tomaatti ja oliivit. Vuohenjuusto viimeistelee tämän helpon pastan.

Ainekset

200 g
Penne -pastaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Iso sipuli silputtuna
3 kpl
Valkosipulin kynttä hienonnettuna
4 - 5 kpl
Isoa tomaattia kuutioina
2 kpl
Säilöttyä, paahdettua paprikaa paloiteltuna
10 kpl
Kivetöntä vihreää oliivia
180 g
Vuohenjuustoa
1 kpl
Ruukku tuoretta basilikaa
Mustapippuria myllystä
Suolaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Kuullota sipulisilppua hetki. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja tomaattikuutiot. Kääntele kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan.

Lisää paloitellut paahdetut paprikat, oliivit ja paloiteltu vuohenjuusto sekä hienonnettua basilikaa. Kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 6.11.2012
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

622

2604

42,3 g

9,8 g

39,3 g

6,3 g

10,0 g

16,0 g

8,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulin kynttä hienonnettuna,

Ruukku tuoretta basilikaa,

Mustapippuria myllystä,

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli