Välimeren pasta

6.11.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimeren pasta

Ainekset

4 annosta
1 200 g penne -pastaa
1 2 rkl öljyä
2 1 iso sipuli silputtuna
3 3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
4 4 - 5 isoa tomaattia kuutioina
5 2 säilöttyä, paahdettua paprikaa paloiteltuna
6 10 kivetöntä vihreää oliivia
7 180 g vuohenjuustoa
8 1 ruukku tuoretta basilikaa
9 mustapippuria myllystä
10 suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 46 g 184 g
Proteiinia 16 g 64 g
Rasvaa 20 g 78 g
Kuitua 7 g 29 g
Energiaa kJ 1 797 7188
Energiaa kcal 430 1718

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Kuullota sipulisilppua hetki. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja tomaattikuutiot. Kääntele kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan.

Lisää paloitellut paahdetut paprikat, oliivit ja paloiteltu vuohenjuusto sekä hienonnettua basilikaa. Kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
Avainsanat: oliivi pasta vuohenjuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5