Välimeren broilerivuoka

24.7.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimeren broilerivuoka

Ainekset

3 annosta
1 3 kpl marinoituja broilerinkoipi-reisiä
2 7 keskikokoista perunaa
3 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
4 1 valkosipulinkynsi
5 10 mustaa kivetöntä kalamata-oliivia
6 2 tl provencale-yrttiseosta
7 1 tl suolaa
8 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 74 g
Proteiinia 38 g 114 g
Rasvaa 19 g 57 g
Kuitua 3 g 9 g
Energiaa kJ 1 790 5371
Energiaa kcal 428 1284

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa koivet isolla, terävällä veitsellä kahteen osaan nivelen kohdalta. Kuori ja viipaloi perunat. Aseta perunat öljyttyyn uunivuokaan. Lisää joukkoon pestyt tomaatit kokonaisina, murskattu valkosipulinkynsi ja oliivit. Mausta yrttiseoksella ja suolalla. Nosta vuoan päälle broilerit ja valuta päälle oliiviöljyä. Anna vuoan kypsyä 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5