Välimerellinen kanavuoka

21.9.2013
13 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Välimerellinen kanavuoka

Helppo ja herkullinen kanaruoka valmistuu uunissa yllättävän nopeasti. Nauti tomaatin tuoksusta ja parmesaanin mausta, Välimeren mauista.

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin fileepihviä
2 2 rkl öljyä
3 1 sitruunan raastettu kuori
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 1 pieni kesäkurpitsa
7 1 rasia (200 g) kirsikkatomaatteja
8 1 dl kanalientä
9 200 g ranskankermaa
10 0,5 dl parmesaanijuustoa
11 1 rkl sinappia
12 1 tl rakuunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 21 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 25 g 100 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 392 5567
Energiaa kcal 332 1330

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista fileet kevyesti öljyssä molemmin puolin. Nosta fileet uunivuokaan. Mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla. Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää palat vuokaan tomaattien kanssa. Kiehauta kanaliemi. Sekoita siihen ranskankerma, parmesaanijuusto, sinappi ja rakuuna. Valuta seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5