Vadelmapannacotta

21.7.2014
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vadelmapannacotta

Ainekset

4 annosta
Pannacotta
1 2 liivatelehteä
2 2 dl kuohukermaa
3 3 rkl sokeria
4 1 prk (200 g) kermaviiliä
Lisäksi
1 200 g vadelmia
2 3 rkl sokeria
3 1 limetin raastettu kuori

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 23 g 93 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 24 g 96 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 1 344 5377
Energiaa kcal 321 1285

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Marjat, Maitotuotteet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 minuuttia Kuumenna kerma kattilassa kiehumispisteeseen. Nosta kattila syrjään ja liuota joukkoon puristetut liivatteet. Sekoita joukkoon sokeri ja kermaviili. Kaada seos neljään annoskulhoon ja peitä kelmulla. Anna hyytyä viileässä 3–4 tuntia tai yön yli.

Siirrä vadelmat, sokeri ja raastettu limetin kuori kulhoon ja anna maustua muutaman tunnin ajan. Nostele mehustuneet marjat hyytyneiden pannacottien päälle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5