Vadelmakiisseli

27.3.2006
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vadelmakiisseli

Ainekset

5 annosta
1 8 dl laimennettua vadelmamehua
2 4 rkl perunajauhoja
3 5 dl (n. 200 g) vadelmia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 127 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 466 2331
Energiaa kcal 111 557

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita mehutiiviste veteen. Kaada mehu kattilaan, sekoita joukkoon perunajauhot ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli muuttuu sakeammaksi. Nosta kattila liedeltä, kun kiisseliin tulee kupla. Lisää jäiset vadelmat kiisselin joukkoon. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan ja ripottele sokeria pinnalle.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kiisseli vadelma
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5