Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vadelmakastike

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
Vadelmia

Sokeriliemi

1/2 dl
Vettä
3/4 dl
Sokeria
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 - 2 tl
Sitruunan mehua
Jauhettua kardemummaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Soseuta vadelmat korkeareunaisessa kulhossa, sauvasekoittimella. Purista vadelmasose siivilän läpi, lusikalla painaen. Näin saat sileää ja siemenetöntä kastiketta.Kiehauta kattilassa vesi, sokeri ja hunaja. Keitä muutama minuutti, kunnes sokeri on täysin liuennut veteen. Lisää sokeriliemi siivilöityyn vadelmasoseeseen. Mausta lopuksi sitruunamehulla ja kardemummalla. Tarjoa esim. jäätelön kanssa.

2

Kiehauta kattilassa vesi, sokeri ja hunaja. Keitä muutama minuutti, kunnes sokeri on täysin liuennut veteen. Lisää sokeriliemi siivilöityyn vadelmasoseeseen.

1/2 dl
Vettä
3/4 dl
Sokeria
1 rkl
Juoksevaa hunajaa
3

Mausta lopuksi sitruunamehulla ja kardemummalla. Tarjoa esim. jäätelön kanssa.

1 - 2 tl
Sitruunan mehua
Jauhettua kardemummaa
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 25.7.2011
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.