Vadelmabruschetta

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vadelmabruschetta

Ainekset

1 0,5 hiivaleipää tai 1 patonki
2 1 dl kuohukermaa
3 200 g raejuustoa
4 250 g maitorahkaa
5 0,5 dl sokeria
6 1 tl vaniljasokeria
7 200 g vadelmia
8 tomusokeria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 79 g
Proteiinia 62 g
Rasvaa 42 g
Kuitua 8 g
Energiaa kJ 4046
Energiaa kcal 967

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa leipä viipaleiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa raejuusto, rahka, sokerit ja kermavaahto. Nostele joukkoon vadelmat. Paahda leivät uunissa. Nostele täytettä hieman jäähtyneille leiville. Sirota pinnalle tomusokeria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5