Vadelma-jogurttimuffinit

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vadelma-jogurttimuffinit

Ainekset

15 kappaletta
1 2 kananmunaa
2 1 dl sokeria
3 2,5 dl vehnäjauhoja
4 2 rkl kaakaojauhetta
5 1,5 tl leivinjauhetta
6 1 rkl perunajauhoja
7 1 dl juoksevaa margariinia
8 1 dl maitoa
9 3 patukkaa (à 44 g) maitosuklaata vadelma-jogurttitäytteellä
Koristeluun:
1 1 dl tomusokeria
2 1 rkl vettä
3 vaaleanpunaista elintarikeväriä halutessasi

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 363 g
Proteiinia 3 g 48 g
Rasvaa 9 g 132 g
Kuitua 1 g 11 g
Energiaa kJ 792 11886
Energiaa kcal 189 2841

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita keskenään margariini ja maito. Siivilöi ja kaada jauho- ja maitoseosta vuorotellen muna-sokerivaahtoon. Sekoita (kevyesti). Täytä 3/4 voidelluista muffinivuoista. Pane jokaiseen vuokaan suklaapala. Paista uunin keskiosassa noin 12 minuuttia. Anna jäähtyä ritilän päällä. Sekoita tomusokeri ja vesi (sekä elintarvikeväri) keskenään. Koristele muffinit seoksella.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: muffini muffinsi suklaa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5