Vadelma-banaanikakku

30.7.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Vadelma-banaanikakku

Ainekset

11 annosta
1 150 g margariinia
2 2 dl sokeria
3 2 kananmunaa
4 5 dl vehnäjauhoja
5 2 tl leivinjauhetta
6 2 tl vaniljasokeria
7 1 tl kanelia
8 2 kypsää banaania
9 1 dl kermaa
10 3 dl vadelmia
Vuoan voiteluun:
1 margariinia
2 korppujauhoja

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 465 g
Proteiinia 5 g 53 g
Rasvaa 10 g 112 g
Kuitua 2 g 21 g
Energiaa kJ 1 185 13040
Energiaa kcal 283 3117

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori banaanit ja soseuta haarukalla tasaiseksi soseeksi. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 80 minuuttia, kunnes kakku on kypsä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5