Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vadelma-banaanikakku

Fork and knife
11 Annosta
Fork and knife
11 Annosta
Ihana retroherkku banaanikakku saa lisämakua raikkaista vadelmista. Hyödynnä helposti valmistuvaan kakkuun tummuneet banaanit.

Ainekset

150 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
5 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Kanelia
2 kpl
Kypsää banaania
1 dl
Kermaa
3 dl
Vadelmia

Vuoan voiteluun:

Margariinia
Korppujauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri keskenään. Lisää munat joukkoon yksitellen hyvin vatkaten.

150 g
Margariinia
2 dl
Sokeria
2 kpl
Kananmunaa
2

Sekoita kuivat aineet keskenään. Kuori banaanit ja soseuta haarukalla tasaiseksi soseeksi. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa. Lisää lopuksi vadelmat ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

5 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
2 tl
Vaniljasokeria
1 tl
Kanelia
2 kpl
Kypsää banaania
1 dl
Kermaa
3 dl
Vadelmia
3

Kaada taikina voideltuun vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 30.7.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.