Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vaarin karpalolikööri

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

600 g
Jäisiä karpaloita
1/2 l
Maustamatonta viinaa (esim. koskenkorvaa)
4 1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kanelia (pieni)
1 kpl
Neilikka

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita ainekset ja säilytä kolme-neljä viikkoa huoneenlämmössä suljetussa tölkissä. Ravista purkkia silloin tällöin, kunnes sokeri liukenee.

Painele marjat rikki, jotta saat talteen mahdollisimman suuren osan mehusta. Suodata likööri kahvisuodattimessa tai sideharson läpi.

Kaada pulloon ja varastoi pimeään ja viileään paikkaan kuukauden ajaksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.