Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit

27.4.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunissa pehmennetyt kirsikkatomaatit

Ainekset

3 annosta
1 500 g kirsikkatomaatteja
2 2 - 3 rkl tuoretta basilikaa
3 1 tl kuivattua oreganoa
4 0,5 punainen chilipalko
5 2 rkl kylmäpuristettua oliiviöljyä
6 0,5 rkl punaviinietikkaa
7 1 tl sokeria
8 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 22 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 10 g 29 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 501 1504
Energiaa kcal 120 359

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta tomaatit. Siirrä ne laakeaan uunivuokaan. Ripottele tomaattien päälle basilika ja oregano. Poista chilistä siemenet ja silppua chili hienoksi. Lisää loput ainekset tomaattien päälle. Kääntele tomaatteja niin, että mausteet levittyvät tasaisesti.Paahda tomaatteja 150-asteisen uunin keskitasolla 60–90 minuuttia. Tarjoa tomaatit lisäkkeenä tai esimerkiksi paahdettujen leipien päällä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: tomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5