Uunipersikat appelsiinituorejuustolla

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunipersikat appelsiinituorejuustolla

Ainekset

6 annosta
1 2 prk säilykepersikoita (à 820/470 g)
2 200 g appelsiinituorejuustoa
3 2 pähkinäpatukkaa (à 35 g)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 20 g 118 g
Proteiinia 4 g 25 g
Rasvaa 8 g 49 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 708 4248
Energiaa kcal 169 1015

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta persikoista liemi ja nosta persikat halkaistu puoli ylöspäin uuninkestävään matalaan vuokaan.

Notkista juusto haarukalla ja nostele tai pursota se persikoiden koloihin. Hienonna veitsellä pähkinäpatukat karkeiksi muruiksi ja ripottele persikoiden päälle.

Gratinoi hedelmiä 175-asteisessa uunissa, kunnes hedelmät lämpenevät ja pähkinät paahtuvat.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: persikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5