Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunipaisti ja juustokastike

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kg
Paistovalmista maustettua naudanpaistia

Kastike:

2 dl
Lihan paistolientä tai lihalientä
2 dl
Vettä
2 rkl
Vehnäjauhoja
150 g
Sinihomejuustoa muruina tai viherpippureilla maustettua sulatejuustoa kuutioina
Suolaa, pippuria maun mukaan

Lisäksi:

400 - 500 g
Pakastettuja wokkivihanneksia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kypsennä valmispaisti pakkauksen ohjeen mukaan uunissa. Jäähdytä ja viipaloi uunivuokaan. Mittaa kattilaan paistin kypsentämisessä syntynyt liemi tai lihaliemi. Lisää vesi, johon olet sekoittanut jauhot. Sekoita hyvin ja kuumenna kastike kiehuvaksi. Keitä 5 minuuttia.Murenna sekaan juusto. Kuumenna ja sekoita kunnes juusto sulaa. Mausta.Levitä pakastekasvikset lihan viereen uunivuokaan. Kaada kastike varovasti lihojen päälle. Kuumenna 200 asteessa noin 10 minuuttia.Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita sekä tomaattisalaattia.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio fotoni Oy
Julkaistu: 13.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.