Uunipaisti ja hunaja-rakuunaporkkanat

31.12.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunipaisti ja hunaja-rakuunaporkkanat

Ainekset

4 annosta
1 1,2 kg naudan maustettua sisäpaistia
2 margariinia ja öljyä
3 350 g porkkanoita
4 2 rkl öljyä
5 2 rkl hunajaa
6 0,5 tl suolaa
7 1 tl rakuunaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 52 g
Proteiinia 66 g 262 g
Rasvaa 16 g 64 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 936 7745
Energiaa kcal 463 1851

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nosta paisti huoneenlämpöön noin tuntia ennen kypsentämistä. Työnnä paistomittari paistin paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 125-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia tai kunnes sisälämpötila on 64 astetta. Kääri paisti folioon vetäytymään noin 15 minuutiksi ennen leikkaamista. Kaada paistista kertynyt neste talteen mahdollista kastiketta varten. Viipaloi liha. Pese ja kuori porkkanat ja halkaise paksuimmat. Kuumenna pannulla öljy ja paista porkkanoita kohtalaisella lämmöllä, kunnes ne pehmenevät ja saavat hieman väriä. Lisää hunaja ja mausteet ja kääntele sekaisin.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5