Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunimakkara vuohenjuustolla

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tomaatti ja vuohenjuusto antavat uunimakkaralle lisää makua. Viimeistele superhelppo arkiruoka juustoraasteella.

Ainekset

1 kpl
Lenkkimakkaraa (500 g)
2 kpl
Tomaattia
100 g
Vuohenvalkohomejuustoa
1 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista makkaroista kuoret ja leikkaa päälle viiltoja noin sentin välein. Aseta makkarat uunivuokaan. Leikkaa tomaatit ja juusto ohuiksi lohkoiksi. Paina ne viiltoihin. Ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 16.10.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

234

980

18,3 g

9,0 g

6,3 g

2,0 g

0,5 g

11,5 g

1,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli