Uunilohi

27.8.2010
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunilohi

Helposti ja nopeasti valmistuva uunilohi saa uutta makua persiljasta, kapriksesta ja parmesaanista valmistetusta tahnasta.

Ainekset

4 annosta
1 600 - 800 g (kirjo)lohifileetä
2 1 tl suolaa
3 ripaus mustapippuria
4 1 tl kaprista
5 nippu persiljaa
6 0,5 dl raastettua parmesaania
7 2 rkl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 0 g
Proteiinia 31 g 124 g
Rasvaa 28 g 114 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 578 6310
Energiaa kcal 377 1508

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele filee neljään osaan. Pane palat uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Sirottelepintaan suolaa ja pippuria. Hienonna persilja ja kapris veitsellä työlaudalla taimonitoimikoneessa. Siirrä pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon parmesaani ja hiukanöljyä. Levitä tahna lohipaloille.Kypsennä 225-asteisessa uunissa 15–20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen jaReeta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee uunilohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5