Uunilohi leipäkuorrutuksella

27.1.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunilohi leipäkuorrutuksella

Ainekset

4 annosta
1 500 g lohifileetä
2 suolaa ja rouhittua valkopippuria
Kuorrutus:
1 2 vaaleaa paahtoleipäviipaletta
2 1 valkosipulin kynsi
3 3 rkl voimakasta juustoraastetta
4 2 rkl margariinia
5 3 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 26 g 104 g
Rasvaa 25 g 99 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 468 5872
Energiaa kcal 351 1403

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohifilee annospaloiksi ja nosta leivinpaperoidulle uunipellille nahkapuoli ylöspäin. Paista uunissa 225 asteessa 5 minuuttia. Leikkaa paahtoleivistä reunat pois ja hienonna ne valkosipulinkynnen, juustoraasteen ja pehmeän rasvan kanssa sekaisin tehosekoittimella. Sekoita lopuksi joukkoon hienonnettu tilli. Nosta lohipalat uunista ja käännä varoen ympäri. Painele leipäseosta lohien päälle ja nosta ne vielä hetkeksi uuniin, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja raikkaan kaalisalaatin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee uunilohi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5