Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunihedelmät

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Uunissa pehmeäksi paahtuvat, lämpimät hedelmät ovat ihana jälkiruokaherkku vaniljajäätelön kanssa. Voit vaihdella hedelmiä kauden mukaan.

Ainekset

3 kpl
Banaania
2 kpl
Päärynää
3 kpl
Luumua tai 2 persikkaa
2 kpl
Appelsiinia (luomu)
1/2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi banaanit ja päärynät. Pese luumut tai persikat. Kuori ja viipaloi appelsiini. Pese toisen appelsiinin kuori huolellisesti. Raasta kuori ja purista mehu.

3 kpl
Banaania
2 kpl
Päärynää
3 kpl
Luumua tai 2 persikkaa
2 kpl
Appelsiinia (luomu)
2

Nosta hedelmät uunivuokaan, kaada päälle appelsiininmehu, johon on sekoitettu raastettu kuori ja sokeri. Paista 200 asteessa 10–15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä vaniljajäätelön kanssa.

1/2 dl
Sokeria
Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

150

627

0,2 g

31,2 g

28,2 g

4,8 g

1,4 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli