Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunibrie ja inkivääripäärynät

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Inkiväärinen päärynä-pistaasipaistos valmistuu liedellä sillä aikaa, kun juusto pehmenee uunissa.

Ainekset

2 kpl
(à 200 g) briejuustoa
4 kpl
Päärynää
1 kpl
(70 g) pistaasipähkinöitä
1 rkl
Margariinia
1 rkl
Inkivääritahna
2 rkl
Hunajaa
1 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Laita juustot uuninkestävään vuokaan ja kuumenna 10 minuuttia tai kunnes juusto pehmenee.

Kuutioi päärynät ja kuori pähkinät. Kuumenna margariini pannulla ja paista päärynöitä 3–5 minuuttia. Lisää pähkinät, inkivääri, hunaja ja timjami.

Lusikoi päärynäpaistos lämpimien juustojen päälle.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 26.9.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

111

464

4,0 g

1,8 g

13,8 g

13,8 g

3,6 g

2,4 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 rkl Inkivääritahna,

1 tl Timjamia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli