Uunibataatti

13.12.2007
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uunibataatti

Ainekset

1 1 pienehkö bataatti
2 öljyä
3 suolaa
4 mustapippuria
Täyte:
1 1 rkl murennettua fetajuustoa
2 3 rkl maustettua ruoanlaittofraichea
3 1 rkl silputtua tilliä ja ruohosipulia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 24 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 6 g
Kuitua 4 g
Energiaa kJ 721
Energiaa kcal 172

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese bataatit hyvin ja halkaise ne pituussuunnassa. Voitele leikkauspinta öljyllä ja sirottele sille kevyesti suolaa ja pippuria. Kypsennä bataatteja 200-asteisessa uunissa 40-50 minuuttia. Sekoita murennettu feta ranskankermaan ja mausta vihersilpulla. Voit tarjota lisänä vielä valmista tai itse tehtyä tomaattisalsaa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: bataatti feta fetajuusto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5