Uudet perunat basilikakermassa

15.5.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Uudet perunat basilikakermassa

Ainekset

1 1 l pieniä uusia perunoita
2 vettä, suolaa
3 1 prk (150 g) ranskankermaa
4 1 ruukkubasilika
5 suolaa
6 mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 166 g
Proteiinia 20 g
Rasvaa 28 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 4281
Energiaa kcal 1023

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese perunat hyvin harjaten ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. Silppua basilikanlehdet. Sekoita perunoiden joukkoon ranskankerma ja basilika. Mausta varovasti suolalla ja pippurilla. Tarjoa lihan tai kalan lisäkkeenä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: uudet perunat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5