Unkarilainen pata

25.12.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Unkarilainen pata

Ainekset

5 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 sipuli
3 1 vihreä paprika
4 600 g porsaan suikalelihaa
5 1 tl suolaa
6 1 rkl paprikajauhetta
7 2,5 dl vettä
8 1 lihaliemikuutio
9 2 rkl vehnäjauhoja
10 1 prk smetanaa
11 2 tomaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 34 g
Proteiinia 24 g 120 g
Rasvaa 38 g 192 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 1 948 9742
Energiaa kcal 466 2328

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Pese ja paloittele paprika. Kuumenna öljy pannulla ja hauduta sipulia hetki. Lisää porsaan suikaleliha ja paprika. Paista ja mausta suolalla ja paprikajauheella. Lisää vesi ja lihaliemikuutio. Hauduta, kunnes liha on mureaa, noin 30 minuuttia. Lisää vettä tarvittaessa. Lisää smetanaan sekoitetut jauhot sekä paloitellut tomaatit kypsennyksen loppuvaiheessa. Tarjoile riisin tai perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5