Ujot paprikamuumiot

26.9.2017
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ujot paprikamuumiot

Täytä suippopaprikat juustolla ja taikinoi muumioiksi. Oliivisilmäiset ujot muumiot sopivat halloweenin juhlapöytään.

Ainekset

4 annosta
1 1 prk (240 g) croissant-taikinaa
2 4 suippopaprika
3 1 paketti (200 g) maustamatonta tuorejuustoa
4 180 g cheddarjuustoa raastettuna
5 1 kananmuna
6 1 punasipuli
7 2 valkosipulinkynttä
8 1 chili
9 1 ruukku korianteria
10 1 tl suolaa
11 0,25 tl (1/4 tl) mustapippuria
12 4 paprikatäytettyä oliivia
13 1 kananmuna voiteluun

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 135 g
Proteiinia 23 g 93 g
Rasvaa 46 g 186 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 2 717 10867
Energiaa kcal 649 2597

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Säädä uuni 200 asteeseen. Levitä taikina alustalle ja leikkaa se noin 2 cm leveiksi  suikaleiksi.

Halkaise paprikat ja poista siemenet.

Sekoita juustot ja kananmuna kulhossa. Kuori sipuli ja valkosipulit. Hienonna ne, chili ja korianteri ja lisää juustoseokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lusikoi täyte paprikoihin ja kääri taikinasuikaleet ympärille. Halkaise oliivit ja paina ne muumioille silmiksi. Voitele taikina kananmunalla. Paista uunissa 20 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Pia Inberg
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5