Tuplasydämet

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuplasydämet

Ainekset

30 kappaletta
1 200 g margariinia
2 1 dl sokeria
3 1 dl fariinisokeria
4 1 kananmuna
5 4 dl vehnäjauhoja
6 1 dl perunajauhoja
7 2 tl leivinjauhetta
8 2 tl vaniljasokeria
9 0,5 dl kuohukermaa
Täyte:
1 kiinteää punaista marmeladia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 442 g
Proteiinia 1 g 36 g
Rasvaa 6 g 186 g
Kuitua 0 g 11 g
Energiaa kJ 501 15017
Energiaa kcal 120 3589

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita pehmeä margariini ja sokerit hyvin keskenään. Sekoita joukkoon muna, keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä kerma. Anna taikinan levätä hetki jääkaapissa. Kauli taikina muutamassa erässä jauhotetulla pöydällä levyksi ja ota siitä muotilla kuvioita, esimerkiksi sydämiä. Paina pienemmällä muotilla joka toiseen kakkuun kuvio keskelle. Paista kakkusia 175-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä. Levitä ehjälle kakkuselle ohut kerros marmeladia ja paina päälle sydänaukkoinen kakkunen. Halutessasi siivilöi pinnalle tomusokeria.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: marmeladi pikkuleivät
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5