Tuorepastasalaatti

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuorepastasalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (250 g) tuorepastaa juustotäytteellä
2 1 (300 g) parsakaali
3 2 - 3 rkl pestokastiketta
4 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
5 0,5 ruukkua tuoretta basilikaa
6 1 pussi (80 g) pinjansiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 85 g
Proteiinia 15 g 59 g
Rasvaa 22 g 87 g
Kuitua 6 g 24 g
Energiaa kJ 1 418 5672
Energiaa kcal 339 1356

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä.Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon.Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pasta salaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5