Tumma punaviinikastike

21.8.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tumma punaviinikastike

Tumma punaviinikastike viimeistelee paahtofileen. Ripottele valmiin kastikkeen pinnalle roseepippuria ja tarjoa lihan ja kastikkeen kanssa myös Hasselbackan perunoita sekä kuumia kasviksia. Reseptit löydät palvelustamme.

Ainekset

6 annosta
1 4 dl lihalientä
2 1 dl punaviiniä
3 2 rkl balsamiviinietikkaa
4 1 pieni sipuli
5 1 laakerinlehti
6 1 rkl kastikesuurustetta
7 10 g voita
8 ripaus jauhettua mustapippuria
9 ripaus suolaa
10 (roseepippuria)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 3 g 20 g
Proteiinia 3 g 17 g
Rasvaa 0 g 3 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 176 1054
Energiaa kcal 42 252

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Kastikkeet

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa lihaliemi ja punaviini kattilaan. Lisää balsamiviinietikka, silputtu sipuli ja laakerinlehti. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.

Siivilöi liemi. Kiehauta ja lisää kastikesuuruste ja keitä minuutin ajan. Mausta suolalla ja pippurilla, ja lisää voi. Ripottele kastikkeen pinnalle halutessasi roseepippuria.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5