Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tumma punaviini-balsamicokastike

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 dl
Lihalientä
1 dl
Punaviiniä
1 dl
Kuohukermaa
2 rkl
Balsamiviinietikkaa
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Kastikesuurustetta halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa ainekset kattilaan ja keitä noin 10 minuuttia. Jos haluat kastikkeesta sakeampaa, vatkaa joukkoon suurustetta ja kiehauta.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.1.2013
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

444

1860

36,0 g

24,0 g

9,0 g

3,0 g

2,0 g

1,9 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sokeria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

Kastikesuurustetta halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli