Tulisieluinen makkarapata

13.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulisieluinen makkarapata

Ainekset

4 annosta
1 300 g lenkkimakkaraa
2 1 pieni purjo
3 1 - 2 valkosipulin kynttä
4 puolet pienestä chilipippurista siemenet poistettuina
5 2 rkl öljyä
6 0,5 rkl vahvaa chilikastiketta
7 5 dl vettä
8 400 g tomaattimurskaa
9 sokeria
10 1 liha- tai kanaliemikuutio
11 0,5 tl rouhittua mustapippuria
12 1 tl jauhettua inkivääriä
13 1 pussi pakastesuikalejuureksia
Lisäksi:
1 200 g tavallista tai paprika-chilimaustettua ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 15 g 61 g
Proteiinia 11 g 43 g
Rasvaa 30 g 118 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 1 554 6215
Energiaa kcal 371 1485

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pataruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutio makkara paloiksi ja pese ja pilko purjo renkaiksi. Kuori ja silppua valkosipulit ja ½ chili. Kuullota purjorenkaita sekä valkosipuli- ja chilisilppua öljyssä kattilassa. Lisää loput aineista, makkaraa lukuun ottamatta ja keitä seosta pari minuuttia. Lisää makkarat ja tarjoa lisänä ranskankermaa.

Teksti:
Kuvat: Georg Laurin
© SOK
Avainsanat: lenkkimakkara pata
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5