Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuliset tonnikalatoastit

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nämä herkulliset tonnikalaleivät kätkevät sisälleen raejuustoa, suippopaprikaa, babypinaattia ja chilikastiketta. Täyttävät leivät maistuvat niin välipalana kuin lounaanakin.

Ainekset

8 kpl
Paahtoleipää
4 tl
Margariinia
1 kpl
Tonnikalapaloja vedessä
1 dl
Raejuustoa
1 tl
Chilikastiketta
1/4 kpl
(¼ ) suippopaprikaa
2 dl
Babypinaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda paahtoleivät. Voitele ne margariinilla.

8 kpl
Paahtoleipää
4 tl
Margariinia
2

Avaa purkki. Paina purkin kantta tonnikalapaloja vasten ja kaada vesi pois purkista. Laita tonnikala kulhoon. Lisää raejuusto ja chilikastike. Sekoita. Maista ja lisää chilikastiketta, jos tykkäät tulisemmasta. Levitä täyte lusikalla leiville.

1 kpl
Tonnikalapaloja vedessä
1 dl
Raejuustoa
1 tl
Chilikastiketta
3

Huuhtele paprika. Leikkaa siitä veitsellä ohuita viipaleita. Huuhtele pinaatit siivilässä. Kuivaa ne talouspaperilla. Laita paprikaa ja pinaattia leiville. Paina kaksi leipää vastakkain. Leikkaa leivät kolmioiksi.

1/4 kpl
(¼ ) suippopaprikaa
2 dl
Babypinaattia
Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 19.4.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

225

943

5,8 g

2,0 g

26,8 g

1,8 g

2,8 g

14,8 g

1,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli