Tuliset tonnikalatoastit

19.4.2018
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset tonnikalatoastit

Nämä herkulliset tonnikalaleivät kätkevät sisälleen raejuustoa, suippopaprikaa, babypinaattia ja chilikastiketta. Täyttävät leivät maistuvat niin välipalana kuin lounaanakin.

Ainekset

4 annosta
1 8 viipaletta paahtoleipää
2 4 tl margariinia
3 1 prk tonnikalapaloja vedessä
4 1 dl raejuustoa
5 1 tl chilikastiketta
6 0,25 (¼ ) suippopaprikaa
7 2 dl babypinaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 102 g
Proteiinia 16 g 65 g
Rasvaa 6 g 23 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 928 3714
Energiaa kcal 222 888

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Aamu-, väli- ja iltapalat, Lounas, Välipalat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

1. Paahda paahtoleivät. Voitele ne margariinilla.

2. Avaa purkki. Paina purkin kantta tonnikalapaloja vasten ja kaada vesi pois purkista. Laita tonnikala kulhoon. Lisää raejuusto ja chilikastike. Sekoita. Maista ja lisää chilikastiketta, jos tykkäät tulisemmasta. Levitä täyte lusikalla leiville.

3. Huuhtele paprika. Leikkaa siitä veitsellä ohuita viipaleita. Huuhtele pinaatit siivilässä. Kuivaa ne talouspaperilla. Laita paprikaa ja pinaattia leiville. Paina kaksi leipää vastakkain. Leikkaa leivät kolmioiksi.

Teksti:
Kuvat: Panu Pälviä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5