Tuliset salamisarvet

18.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset salamisarvet

Ainekset

32 kappaletta
1 500 g lehtitaikinalevyjä
Täyte
1 100 g meetvurstiviipaleita
2 2 dl juustoraastetta
3 cayennenpippuria
Voiteluun
1 1 muna

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 168 g
Proteiinia 3 g 83 g
Rasvaa 8 g 268 g
Kuitua 0 g 8 g
Energiaa kJ 443 14181
Energiaa kcal 106 3389

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hiukan ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Leikkaa palat kahteen osaan ja osat vielä kahdeksi kolmioksi. Hienonna meetvursti pieneksi silpuksi. Jaa meetvursti ja juustoraaste tasaisesti jokaisen kolmion leveämpään päähän. Ripottele pinnalle cayennenpippuria. Kääri sarvet leveämmästä päästä aloittaen rullille. Nosta sarvet leivinpaperoidulle uunipellille ja voitele ne munalla. Paista sarvet 225 asteessa 12–15 minuuttia.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5