Tuliset perunaveneet ja aioli

4.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset perunaveneet ja aioli

Ainekset

1 15 perunaa
2 0,5 dl öljyä
3 2 tl suolaa
4 1 tl paprikaa
5 cayennenpippuria maun mukaan
6 ripaus rouhittua mustapippuria
Aioli
1 425 g (1 prk) valmista majoneesia
2 8 valkosipulinkynttä murskattuna
3 1 dl tuoretta persiljaa silputtuna

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 166 g
Proteiinia 23 g
Rasvaa 174 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 9736
Energiaa kcal 2327

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese perunat huolella ja lohko ne kulhoon. Lisää mausteet ja öljy. Kumoa perunat tasaiseksi kerrokseksi leivinpaperille uunivuokaan. Paista 225 asteessa noin ½ tuntia ja käännä perunat kerran tai pari kypsennyksen aikana. Sekoita aiolin aineet keskenään ja tarjoa perunoiden seurana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5