Tuliset munat espanjalaisittain

13.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset munat espanjalaisittain

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl oliiviöljyä
2 1 sipuli
3 2 - 4 valkosipulin kynttä
4 1 paprika
5 1 tuore maustepaprika tai 0,5 tl chiliä
6 400 g tomaattimurskaa
7 sokeria ja basilikaa
8 4 munaa
9 4 - 8 viipaletta valkosipulisalamia
10 persiljasilppua
11 paahdettua leipää lisäksi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 36 g
Proteiinia 10 g 38 g
Rasvaa 15 g 60 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 878 3513
Energiaa kcal 210 840

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Makkara
Makuja maailmalta Espanjalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Poista maustepaprikasta ja paprikasta kannat ja siemenet. Silppua mallot.Kuumenna öljy isossa paistinpannussa ja hauduta siinä sipulisilppu kullanruskeaksi. Lisää paprikat ja kypsennä nekin miedolla lämmöllä sekoitellen. Lisää tomaattimurske ja nosta hiukan levyn lämpöä. Keitä, kunnes liemi haihtuu. Mausta seos sokerilla ja basilikalla.Kaiva seokseen neljä kuoppaa ja riko niihin munat kuoristaan. Työnnä seokseen salamiviipaleet ja peitä ruoka kannella. Hauduta, kunnes munat hyytyvät.Koristele ja tarjoa lisänä rapeaa paahtoleipää.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5