Tuliset lohitikut

4.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset lohitikut

Ainekset

4 annosta
1 800 g lohifileetä
Marinadi
1 3 rkl makeaa chilikastiketta
2 2 rkl soijaa
3 1 rkl valko- tai omenaviinietikkaa
4 pala raastettua inkivääriä
5 1 rkl fariinisokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 38 g 151 g
Rasvaa 27 g 108 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 762 7049
Energiaa kcal 421 1685

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa lohi reiluiksi pitkänomaisiksi annosviipaleiksi. Valmista marinadi sekoittamalla aineet keskenään. Anna lohipalojen marinoitua noin tunnin ajan. Työnnä lohipalat liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Sivele vielä kastikkeella kalapaloja. Grillaa tai paista muutaman kerran käännellen kypsiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lohi lohifilee vartaat
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5