Tuliset liha-paprikavartaat

20.10.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset liha-paprikavartaat

Ainekset

6 annosta
1 900 g naudan paistia tai ulkofileetä
2 2 paprikaa
3 2 punasipulia
Marinadi:
1 3 punaista chiliä
2 pala (10 cm) purjoa
3 2 dl kookoskermaa
4 2 rkl soijakastiketta
Lisäksi:
1 12 punaista varrastikkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 5 g 29 g
Proteiinia 34 g 205 g
Rasvaa 11 g 68 g
Kuitua 1 g 8 g
Energiaa kJ 1 082 6491
Energiaa kcal 258 1551

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pyyhi lihan pinta, poista näkyvät kalvot. Leikkaa liha 2 cm:n paloiksi. Pese ja paloittele paprika. Kuori ja paloittele punasipuli. Valmista marinadi. Poista chileistä siemenet, hienonna palot tehosekoittimessa purjon kanssa. Lisää kookoskerma ja soijakastike koneen käydessä. Anna käydä tasaiseksi. Pane liha, kasvikset ja marinadi kulhoon. Marinoi jääkaapissa noin tunti. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kypsennä uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Tarjoa riisin, salaatin ja sitruunaviipaleiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5