Tuliset kasviskebabit

7.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

4 annosta
1 4 pitaleipää
Täyte
1 1 kesäkurpitsa
2 1 punainen paprika
3 1 pieni sipuli
4 2 rkl oliiviöljyä
5 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
6 1 tl oreganoa
7 1 prk (425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
8 2 tl sambal oelek- chilitahnaa
9 2 rkl vettä
10 Lisäksi jääsalaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 41 g 163 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 9 g 36 g
Kuitua 8 g 33 g
Energiaa kJ 1 198 4792
Energiaa kcal 286 1145

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipuli paloiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää vihannekset ja mausteet. Paista keskilämmöllä, kunnes vihannekset ovat napakan pehmeitä.Lisää joukkoon pavut liemineen, chilitahna ja ohenna seosta hieman vedellä. Anna seoksen muhia vielä muutama minuutti. Avaa pitaleivät taskuksi veitsen avulla ja lämmitä pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät suikaloidulla salaatilla ja papuseoksella.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kebab
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5