Tuliset broileripasteijat

21.10.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset broileripasteijat

Piilota rahkavoitaikinaan broileria, chilitahnaa ja hunajaa. Broileripasteijat maistuvat illanistujaisissa ja sopivat seisovaan pöytään.

Ainekset

30 kappaletta
Rahkavoitaikina
1 250 g margariinia
2 3 dl vehnäjauhoja
3 1 dl grahamjauhoja
4 1 tl leivinjauhetta
5 1 prk (250 g) maitorahkaa
Täyte
1 300 g broilerin fileesuikaleita
2 1 rkl öljyä
3 1 pieni sipuli
4 1 tl pihvimaustetta
5 1 rkl hunajaa
6 0,5 tl sambal oelek -chilitahnaa
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria
9 2 keitettyä kananmunaa
10 4 rkl vihreitä oliiveja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 196 g
Proteiinia 4 g 135 g
Rasvaa 6 g 187 g
Kuitua 0 g 14 g
Energiaa kJ 420 12601
Energiaa kcal 100 3012

Reseptitiedot

Ruokavalio Sokeriton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Aamu-, väli- ja iltapalat, Edullinen, Piknik, Brunssi, Välipalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Nypi kulhossa margariini ja kuivat aineet sekaisin. Lisää joukkoon rahka ja sekoita taikinaksi. Kääri taikina kelmuun ja siirrä jääkaappiin. Ruskista broilerifileet pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna joukkoon sipuli. Sekoita pannulle mausteet. Siirrä jäähtymään.

Hienonna munat ja oliivit. Sekoita broileriseos muna-oliiviseokseen. Kauli taikinasta jauhojen avulla ohut levy. Ota torttumuotilla pyöreitä pohjia. Laita nokare täytettä jokaiselle pohjalle. Taita pasteijat kahtia ja painele reunat kiinni. Paista 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5