Tuliset broilerinsiivet

13.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset broilerinsiivet

Ainekset

5 annosta
1 1 kg tulisia broilerinsiipiä tai marinoituja broilerinkoipia ja 1 tl chiliä
2 savustuspussi
Salaatti:
1 200 g ruismakaroneja
2 vettä, suolaa
3 3 - 4 varsisellerin vartta
4 1 pieni sipuli
5 puolikas purjo
6 2 valkosipulin kynttä
7 1 dl hillosipuleita
Kastike:
1 1 dl chiliketsuppia
2 0,5 dl öljyä
3 2 - 3 rkl hillosipuleiden lientä
4 0,5 tl mustapippurirouhetta
5 0,5 tl korianteria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 52 g 262 g
Proteiinia 42 g 211 g
Rasvaa 44 g 222 g
Kuitua 15 g 73 g
Energiaa kJ 3 251 16253
Energiaa kcal 777 3884

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Savusta tulisia broilerinsiipiä Voimakas tai Normaali Savu -savustuspussissa ohjeen mukaan tunnin ajan. Jos et saa siipiä, savusta samalla tavalla marinoituja koipia. Lisää marinoituihin koipiin lisämausteeksi yhteensä 1 tl chiliä varovasti ripotellen. Jos et saa marinoituja koipia, marinoi ne itse valmiilla marinadikastikkeella ja lisää chili marinadiin lisämausteeksi.Keitä ruismakaronit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi, valuta ja jäähdytä.Silppua kuorittu sipuli ja pesty purjo sekä sellerinvarret. Sekoita kastike ja kaada se makaronien joukkoon. Yhdistä kaikki salaattiainekset ja mausta salaatti halutessasi valkosipulilla. Kaada salaatti keoksi vadille ja nosta savustetut broilerin siivet tai koivet sen päälle. Tarjoa kylmänä tai lämpimänä leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5