Tuliset broilerinkoivet

31.3.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset broilerinkoivet

Ainekset

4 annosta
1 1,3 kg broilerin marinoituja koipi-reisiä
Glaseeraukseen
1 2 rkl makeaa chilikastiketta
2 2 rkl chilikastiketta
3 1 rkl soijaa
4 1 rkl punaviinietikkaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 14 g
Proteiinia 0 g 0 g
Rasvaa 0 g 0 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 60 238
Energiaa kcal 14 57

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: broilerin marinoituja koipi-reisiä, chilikastiketta, soijaa, punaviinietikkaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita glaseerauskastikkeen ainekset keskenään. Pyyhi broilerit ylimääräisestä marinadista talouspaperilla. Esikypsennä broilereita ensin 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Grillaa käännellen koivet sen jälkeen kypsiksi ja valele pinnalle välillä glaseerauskastiketta.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5