Tulisesti maustetut possuvartaat

13.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulisesti maustetut possuvartaat

Ainekset

5 annosta
1 1 kg porsaan ulkofileetä
Marinadi:
1 3 dl valmista hapanimeläkastiketta
2 0,5 dl öljyä
3 0,75 dl chilikastiketta
4 rouhittua mustapippuria
Lisäksi:
1 öljyä paistamiseen

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 35 g
Proteiinia 44 g 222 g
Rasvaa 18 g 90 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 547 7736
Energiaa kcal 370 1849

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele possunliha kuutioiksi. Sekoita keskenään marinadiainekset ja pane lihat marinadiin. Anna maustua yön yli. Valuta pois ylimääräinen kastike ja paista palat pannulla kypsiksi. Pujottele varrastikkuihin ja koristele tikut esimerkiksi jalapenoilla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5