Tulinen nakki-linssikeitto

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulinen nakki-linssikeitto

Ainekset

4 annosta
1 2 rkl oliiviöljyä
2 1 sipuli
3 2 valkosipulin kynttä
4 300 g nakkeja
5 2 dl punaisia linssejä
6 1 prk tomaattimurskaa
7 1 prk chilillä maustettua tomaattimurskaa
8 1 l vettä
9 2 kanaliemikuutiota
10 0,5 tl rouhittua viherpippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 114 g
Proteiinia 20 g 79 g
Rasvaa 24 g 97 g
Kuitua 6 g 24 g
Energiaa kJ 1 726 6902
Energiaa kcal 412 1650

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi nakit. Paista sipuleita ja nakkikuutioita öljyssä noin 8 minuuttia. Lisää linssit, tomaattimurskat, vesi ja liemikuutiot ja pippuri ja jatka keittämistä 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5