Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tulinen nakki-linssikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
300 g
Nakkeja
2 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Chilillä maustettua tomaattimurskaa
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1/2 tl
Rouhittua viherpippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi nakit. Paista sipuleita ja nakkikuutioita öljyssä noin 8 minuuttia. Lisää linssit, tomaattimurskat, vesi ja liemikuutiot ja pippuri ja jatka keittämistä 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.