Tulinen makkarapatonki

19.3.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulinen makkarapatonki

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (300 g/ 4 kpl) esipaistettuja ranskalaisia sämpylöitä
2 2 grillibalkan-makkaraa
3 1 sipuli
4 1 rkl öljyä
5 0,5 tl sokeria
6 2 rkl tomaatti- tai pizzapyreetä
7 1 rkl vettä
8 4 pikkuherkkukurkkua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 35 g 141 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 16 g 63 g
Kuitua 4 g 14 g
Energiaa kJ 1 356 5424
Energiaa kcal 324 1296

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Välipalat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista leivät pakkauksen ohjeen mukaan. Viipaloi makkarat ja kuori ja hienonna sipuli. Paista sipulit sokerin kanssa öljyssä miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Nosta syrjään.Ruskista makkaraviipaleet pannulla käännellen. Lisää joukkoon pizzapyree ja lusikallinen vettä ja anna ainesten kuumentua. Viipaloi herkkukurkut pitkittäin. Halkaise sämpylät niin, että ne jäävät toisesta reunasta kiinni.Täytä lämpimät sämpylät makkaraseoksella, paistetulla sipulilla ja herkkukurkkuviipaleilla. Kääri leivät voipaperiin ja tarjoa lämpiminä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5