Tulinen kana-vihanneskeitto

27.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulinen kana-vihanneskeitto

Ainekset

4 annosta
1 250 - 300 g broilerin- tai kalkkunanfileetä
2 2 rkl öljyä
3 1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
4 1 valkosipulinkynsi
5 tuoretta hienonnettua chiliä maun mukaan
6 1 keskikokoinen porkkana
7 1 pieni punasipuli
8 1 sellerinvarsi
9 puolikas purjo
10 1 - 1,5 l vettä
11 2 - 3 kanaliemikuutiota
12 1 dl pakasteherneitä
13 0,5 - 1 rkl soijakastiketta
14 (suolaa ja rouhittua mustapippuria)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 16 g
Proteiinia 16 g 64 g
Rasvaa 9 g 36 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 679 2715
Energiaa kcal 162 649

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paloittele liha sopiviksi annospaloiksi. Kuori ja paloittele kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja lisää pohjalle öljy. Kun öljy on kuumaa lisää inkivääri, murskattu valkosipuli ja chili. Kuumenna mausteita hetken ajan koko ajan sekoittaen ja lisää lihapalat. Paista lihaa kunnes se on melkein kypsää ja kaada sekaan porkkanapalat. Paista edelleen pari minuuttia ja lisää loput kasvispalat. Paista vielä minuutin ajan koko ajan sekoittaen. Lisää sitten vesi, kanaliemikuutiot, soijakastikesekäherneet ja anna keiton kiehahtaa. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5