Tulinen hapanimeläkastike

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulinen hapanimeläkastike

Ainekset

4 annosta
1 1 punainen tuore chili
2 0,5 dl sokeria
3 0,75 dl valkoviinietikkaa
4 1 dl tomaattiketsuppia
5 1,5 dl vettä
6 2 tl suurustetta vaaleille kastikkeille

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 74 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 0 g 0 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 342 1368
Energiaa kcal 82 327

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kastikkeet
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista chilistä siemenet, hienonna palko. Mittaa sokeri ja etikka kattilaan, keitä noin 5 minuuttia, kunnes etikka haihtuu. Lisää loput aineet ja keitä noin 5 minuuttia. Suurusta ja jäähdytä. Tarjoa esimerkiksi lihavartaiden tai nuggettien kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5