Tuhdit pitaleivät

13.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuhdit pitaleivät

Ainekset

4 annosta
1 4 valmista pitaleipää
2 300 g marinoituja possunsuikaleita
3 öljyä paistamiseen
4 1,5 dl turkkilaista jogurttia
5 2 valkosipulin kynttä
6 1 pieni kurkku
7 2 rkl silputtua tilliä
8 suolaa
9 1 sipuli
10 2 tomaattia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 119 g
Proteiinia 22 g 86 g
Rasvaa 7 g 28 g
Kuitua 3 g 11 g
Energiaa kJ 1 138 4554
Energiaa kcal 272 1088

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista possusuikaleet pannulla öljyssä kypsiksi. Sekoita keskenään murskatut valkosipulinkynnet, jogurtti, raastettu ja valutettu ½ kurkkua, tillisilppu ja ripaus suolaa. Pane halkaistujen ja lämmitettyjen pitaleipien sisään jogurtti-kurkkukastiketta, lihasuikaleita ja viipaloitua kurkkua, sipulia ja tomaattia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5