Tropiikin rahka

25.4.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tropiikin rahka

Ainekset

4 annosta
1 1 prk tropiikin hedelmäpaloja mehussa (400/250g)
2 1 kiivi
3 20 kpl kivettömiä viinirypäleitä
4 1 prk valkosuklaa-limetti- tai sitruunarahkaa (250 g)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 22 g 86 g
Proteiinia 3 g 11 g
Rasvaa 5 g 21 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 627 2507
Energiaa kcal 150 599

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valuta hedelmistä liemi ja säilytä se muuta käyttöä varten. Kuori ja paloittele kiivi. Pese ja puolita viinirypäleet. Sekoita hedelmät keskenään. Annostele rahka tarjoilumaljoihin ja nostele päälle hedelmäsalaattia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: rahka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5