Trooppinen siideribooli

16.11.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Trooppinen siideribooli

Raikas ja mieto hedelmäbooli sopii juhlan alkuun tai maistuu buffettipöydän antimien kanssa.

Ainekset

1 1,5 l siideriä
2 0,5 l hedelmämehua (täysmehua tai tiivisteestä laimennettua)
3 1 granaattiomena
4 1 sitruunan mehu
5 1 appelsiini
6 2 klementiiniä
7 1 lime
8 1 omena
9 viinirypäleitä
10 jäitä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 178 g
Proteiinia 5 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 19 g
Energiaa kJ 5311
Energiaa kcal 1269

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: lime

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokatyypit Juomat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jäähdytä siideri, mehut ja hedelmät jääkaappikylmiksi.

Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet koputtelemalla kuorta boolimaljan (vetoisuus 3–4 l) päällä esimerkiksi lusikalla. Poista mahdolliset hedelmästä irronneet kalvonpalat lusikalla. Purista sitruunan mehu joukkoon. Pese ja viipaloi sitrukset. Kuori appelsiinit halutessasi. Viipaloi omena ja puolita viinirypäleet. Pane hedelmät boolimaljaan. Kaada hedelmämehu päälle. Anna maustua jääkaapissa 1 tunti.

Kaada siideri ja lisää jäät boolimaljaan juuri ennen tarjoamista.

Vinkki: Tee jääpalat mehusta, jotta juoma ei laimene. Voit myös jäädyttää viinirypäleitä ja muita hedelmiä.

Teksti:
Kuvat: Päivi Ristell
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5