Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Trooppinen siideribooli

Fork and knife
1 Annosta
Fork and knife
1 Annosta
Raikas ja mieto hedelmäbooli sopii juhlan alkuun tai maistuu buffettipöydän antimien kanssa.

Ainekset

1 1/2 l
Siideriä
1/2 l
Hedelmämehua (täysmehua tai tiivisteestä laimennettua)
1 kpl
Granaattiomena
1 kpl
Sitruunan mehu
1 kpl
Appelsiini
2 kpl
Klementiiniä
1 kpl
Lime
1 kpl
Omena
Viinirypäleitä
Jäitä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Jäähdytä siideri, mehut ja hedelmät jääkaappikylmiksi.

1 1/2 l
Siideriä
1/2 l
Hedelmämehua (täysmehua tai tiivisteestä laimennettua)
1 kpl
Omena
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Granaattiomena
2 kpl
Klementiiniä
Viinirypäleitä
1 kpl
Lime
2

Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet koputtelemalla kuorta boolimaljan (vetoisuus 3–4 l) päällä esimerkiksi lusikalla. Poista mahdolliset hedelmästä irronneet kalvonpalat lusikalla. Purista sitruunan mehu joukkoon. Pese ja viipaloi sitrukset. Kuori appelsiinit halutessasi. Viipaloi omena ja puolita viinirypäleet. Pane hedelmät boolimaljaan. Kaada hedelmämehu päälle. Anna maustua jääkaapissa 1 tunti.

1 kpl
Granaattiomena
1 kpl
Sitruunan mehu
1 kpl
Appelsiini
1 kpl
Lime
1 kpl
Omena
Viinirypäleitä
1/2 l
Hedelmämehua (täysmehua tai tiivisteestä laimennettua)
3

Kaada siideri ja lisää jäät boolimaljaan juuri ennen tarjoamista.

1 1/2 l
Siideriä
Jäitä
4

Vinkki: Tee jääpalat mehusta, jotta juoma ei laimene. Voit myös jäädyttää viinirypäleitä ja muita hedelmiä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 16.11.2017
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

1104

4621

1,0 g

141,0 g

140,0 g

11,0 g

3,0 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Lime,

Viinirypäleitä,

Jäitä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli