Toskanalainen kanakeitto

25.7.2008
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Toskanalainen kanakeitto

Ainekset

4 annosta
1 140 g pekonikuutioita
2 300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
3 1 sipuli
4 3 valkosipulin kynttä
5 1 prk (400 g/265 g) kikherneitä
6 1,5 l vettä
7 3 kanaliemikuutioita
8 2 laakerinlehteä
9 1 tl kuivattua rosmariinia
10 150 g pakastepinaattia
11 2 dl pätkäspagettia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 34 g 134 g
Proteiinia 32 g 127 g
Rasvaa 18 g 71 g
Kuitua 5 g 21 g
Energiaa kJ 1 768 7074
Energiaa kcal 423 1691

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista pekonikuutiot kattilassa, lisää loppuvaiheessa broilerinsuikaleet. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Kuori ja hienonna valkosipuli. Valuta kikherneet. Lisää ne, vesi, liemikuutiot ja mausteet ja anna kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia. Lisää pinaatti ja spagetti, anna kiehua noin 5 minuuttia, kunnes spagetti on kypsää, muttei vetelää. Tarjoa leivän kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5