Toscaleivokset

28.2.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Toscaleivokset

Ainekset

20 kappaletta
1 4 munaa
2 3 dl sokeria
3 4 dl vehnäjauhoja
4 3 tl leivinjauhetta
5 1 dl maitoa
6 200 g voita sulatettuna
Kuorrutus:
1 150 g voita
2 100 g mantelilastuja
3 2 dl sokeria
4 1 dl maitoa
5 2 rkl vehnäjauhoja

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 639 g
Proteiinia 4 g 90 g
Rasvaa 18 g 367 g
Kuitua 1 g 17 g
Energiaa kJ 1 300 25996
Energiaa kcal 311 6213

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos ja maito-voisulaseos kevyesti sekoittaen. Paista levynä leivinpaperin päällä uunipannulla 175 asteessa uunin alaosassa noin 20 min. Mittaa kuorrutusaineet kattilaan. Sekoita. Anna kiehua hiljalleen, kunnes seos sakenee hiukan. Levitä kuorrutus paistetun pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa n.10 min, kunnes pinta on kauniin vaaleanruskea.Leikkaa jäähtyneenä leivoksiksi.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: leivos manteli toscakakku
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5